Április 2018
V H K Sz Cs P Szo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

3d_pano.png

webcam.png

 

Cseles Kelepce

Érdeklődjön az ár miatt Látták

Leírás

Kapcsolat:

8638 Balatonlelle, Rákóczi u. 234.

Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

+3630/292-5383

facebook.com/cseleskelepce

 

A Cseles Kelepce egy élő szabadulós játék. Biztosan sokan ismeritek exit game vagy escape game néven.

A Balaton déli partjának egyik egész évben nyitva tartó szórakozási lehetősége. Terveztünk és megvalósítottunk Balatonfüreden, Balatonlellén és Székesfehérváron egy-egy szabadulós játékot. Mindegyik városban két különböző pályával készültünk Nektek és szeretettel várunk mindenkit, aki a mérhetetlen napozás és fürdőzés, a hatalmas bulik, a kellemes vacsorák, a hosszú séták és pihenések mellett szeretne egy kicsit másképp is kikapcsolódni. Mindenkit, aki szeretne játszani egyet, elfelejteni hogy hol is van és csak arra koncentrálni, hogy összerakja a szabaduláshoz szükséges egyetlen megoldás összes darabkáját. Nálunk garantáltan elfelejtitek, hogy odakint 40 fok van, hogy a lángos és a hekk forrón, a sör pedig jéghidegen a legjobb. Látogassatok el hozzánk és bizonyosodjatok meg róla!

 

A balatonlellei szabaduló szobáink egy részét átköltöztettük Balatonfüredre és Székesehérvárra is, hogy közelebb legyen hozzátok. Hogy ne utazással, hanem szórakozással, a kiút megkeresésével tudjátok tölteni az időtöket.

 

A szabadulós játék részletes leírásáért olvass tovább ezen az oldalon, aktuális pályáink ismertetőiért gyere ide.

 

 

Ha esetleg nem ismered a szabadulós játékokat, íme a lényeg:

Egyszerű az egész. Vagyunk mi és vagytok Ti... Ti, A csapat. Mi kitaláltuk, Nektek meg kell oldani és ha ügyesek vagytok, akkor a szabadulás élményével gazdagodni. Lehettek barátok, haverok, szerelmespárok, családtagok, munkatársak vagy bármilyen ismerősök - gyertek el, gondolkozzatok és már ki is szabadulhattok!

 

Eljöttök hozzánk, bezárunk benneteket és onnantól csak rajtatok áll vagy bukik a siker. Ha kattan a zár, induljon az agy! Úgy juthattok át egyik helyiségből a másikba, ha odafigyeltek mindenre, gondolkoztok, kerestek és találtok. Legnagyobb részben logikai összefüggések, furcsa hasonlóságok vagy éppen ellentétek segítségével értek el a célhoz, de egy picit az ügyességeteken is múlik. A fizikai erő itt nem számít, de az okos gondolkodás annál inkább. A véletlenre semmit nem bíztunk. Ha bármi fontosat figyelmen kívül hagytok, nem juttok előrébb, de - hála nekünk- nem is olyan egyszerű, mert vannak olyan jelek is amelyek semmire sem lesznek jók, csak megtévesztenek benneteket és rabolnak az időtökből. Legyetek egy csapat, osszatok meg egymással minden megszerzett információt, különben elvesztek odabenn. Csakis akkor lesz meg a végső kód, ha végig együtt játszotok. Szóval egy mindenkiért, mindenki egyért!

 

Összesen 60 perc áll a rendelkezésetekre odabenn. Ha ez idő alatt nincs meg a szabadulás végső kódja, akkor már nem is fog sikerülni, mert az idő lejár és onnantól számotokra ez a szabadulós játék csak egy bentragadós játék lesz :)

Térkép